Inre stress.

2011-03-24 20:10:34 Allmänt Kommentarer (0)
Alltså det här med att ha ett fullspäckat schema. Jag säger då det. Det är inte överdrivet ofta som jag har det men när det väl sker så är det VÄLDIGT fullspäckat. BRRRR.

Idag lekte jag med min mamma efter jobber. Lekte = träffade/hängde/umgicks med. Hon och fd. sambon Jann, numera särbo (jo man kan tydligen göra så också och fortfarande vara ihop, tycka vad man vill om det, känns som att man ska gå från särbo till sambo typ men icke) har sållt sitt hus, ja det finaste huset jag någonsin bott i med tornet som jag älskade (älskar), = klirr i kassan så mor min föredrog spontanshopping och massa fika och jag ger tummen upp för det. Vilket är ett ytterst onormalt förekommande då kvinnan verkar vara född med mossa mellan tårna och granbarr i håret, ja missförstå mig mest, hon är inte direkt den där som ger sig ut i shoppindjungeln frivilligt om man säger så.
Förr om åren blev det ganska mycket shoppa åt mig men nu var det säkert 2 år sedan det skedde sist så att det första mammsen utbrister "men du kan ju kika runt lite och ser du något så tar du det" var ytterst chockerande och glädjande, och nu låter jag som en riktig materialist men om man de sista 5 månaderna haft en inkomst som varit antingen 0,0 kr ELLER ytterst knaper så klingar dom orden rätt fint i hörselgången.
Det blev en långärmad lång tröja som slutar vid mina knän, strumpbyxor, shampoo, balsam, handtvål samt en grå chansning och fika. MYCKET NÖJD. Fin mamma <3
Sedan så ska jag få sponsring till min hårförändring som sker imorn och som får vara sekretessbelagd tills vidare.

Men för att återgå till mitt intro till det här inlägget; Mitt fullspäckade schema.

Fredag:
Jobba 08:20 - 13:30
Hem och lämna grejer
Frisören 14:30 - ?
Leka med Julia hemma hos oss

Lördag:
Hedlandet med far, farmor och syster 10:00
Följa med till oaxen
Färja 17:30
Buss 17:54
Södertälje 19:00
Hemma runt 19:15
Bio med Natta & Tedh @ Heron, skulle föredra niobion - I am number four
Utgång med Mirjam (JA Natta du ska med)
zzzz

Söndag:
Tvättstuga
Göra arbetsprover till GBG universitet

Måndag:
Jobba 10:00 - 15:00
Öppethus @ Hagabergs folkhögskola


BRÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖL.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback