Minus arton och vi.

2010-12-22 18:22:08 Allmänt Kommentarer (1)
Igår hade vi julklappsshopping på schemat så vi ställde klockan på tio, men med tanke på äventyret dagen innan så var vi båda helt utsugna på orken att vi kom upp först 1,5 timme senare och iväg första klockan 14.00 och eftersom att det såklart var tågförseningar (21 minuter på Tumba Stations iskalla perrong) så kom vi igång ännu senare.

Målet var att köpa julklapp till liten syster, tapper pappa, uppskattade "svärföräldrar" (får man verkligen skriva så?) och okänd släkting. En inte allt för lätt syssla måste jag säga.
Uppför drottninggatan och nedför drottninggatan och sedan vidare mot Gamla Staden. Självklart införa för lite kläder alternativt kläder som istället för isolerar mot kylan - drar den till sig. Två ispinnar med andra ord. Det var minus arton när vi lämnade hemmet.

Efter att vi hade gjort klart julklapparna så styrde vi iväg mot en affär vars största utbud vad ringar. And theen..... Värd men sjukt kall dag.


Nej jag tror inte på att man kan vara fin och varm samtidigt, hur mycket man än försöker. Ullstrumpbyxor + ullstayups var ingen duglig kombo ens. Får det verkligen lov vara såhär kallt?



Det hade blivit frostavbildningar på framrutan i bilen som jag tyckte påminde mycket om drakbebisar. Fina.


För att vi menar allvar när vi säger att vi alltid kommer vara tillsammans. Äkta silver och 18k guld, beviset på vårt oupplösliga band.


Kommentarer
Postat av: julia

när får man se ringen på då??

2010-12-23 @ 14:54:41
URL: http://gerdau.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback